Om Tonje Bølge Tveit

Jeg er freelance yogainstruktør i Bergen hos Pure Hot Yoga og Le Gym fysioterapi. Utdannet sykepleier ved Høyskolen i Oslo i 2010 og har flere års erfaring fra Medisinsk post på sykehus. Ble i 2016 utdannet MediYoga-instruktør og coach i stress og utbrenthet fra MediYoga International, samt kurs i MediYoga-kidz. Ved siden av å jobbe som instruktør studerer jeg nå for å bli MediYoga terapeut-og lærer. 

Jeg har selv fått erfare virkningen av disse enkle, men svært kraftfulle øvelsene og brenner for å lære teknikkene videre. Både egenerfaring og forskning viser at yoga kan være et  godt verktøy for ro, helse og balanse.

Som instruktør engasjerer jeg meg for at alle skal kunne gjøre yoga. Uansett alder, frisk eller syk, sengeliggende eller full førlighet. På mine timer er du hjertelig velkommen til å være akkurat som du er!

Private grupper

Dersom du ønsker yoga til private grupper, bedrift, organisasjon, helsevesen og bedrifts-helsetjeneste innen rehabilitering og helsefremmende arbeid, setter jeg sammen et tilbud som passer til dere.

Varmt velkommen til myk og rolig yoga!

tonje yoga.jpg
Yoga .jpg